Muziek

Musiceren

Wil je zelf muziek maken, verschillende instrumenten verkennen en uitproberen of je kind laten kennismaken met muziek zonder gelijk vast te zitten aan een cursus? Of wil je lekker zingen en misschien wel opnemen? Een mp3’tje maken van je eigen liedje dat je helemaal zelf inspeelt en zingt…het kan allemaal.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken of je wel talent hebt of niet. Want het gaat er niet om hoe goed je het kunt of om het uiteindelijke resultaat; het gaat erom dat je het doet en ervan geniet! Dat je je kunt uiten in de muziek die je maakt. Bij Studio Spelenderwijs kun je echt jezelf zijn.

favourite song

Niet zelf spelen? Toch muziek!

Muziek raakt ons. Het kan precies je gevoel verwoorden, herinneringen terugbrengen, je opbeuren of troosten.

Ook als je niet de ambitie hebt om zelf een instrument te bespelen, kan muziek veel voor je betekenen en kun je er bij Studio Spelenderwijs mee iets moois mee maken.

Maak bijvoorbeeld een muzikaal monument voor iemand die je verloren hebt, of maak een soundtrack van je leven.

 

Soundtrack van je leven

Samen maken we een soundtrack van jouw leven en plaatsen daarmee ervaringen in perspectief. Hierbij kan zowel zelfgemaakte – als bestaande muziek gebruikt worden.

Gebeurtenissen verwerken, herinneringen bewaren. Een periode afsluiten en de tijd nemen om alles op een rijtje te krijgen.

cassette-tape1Het soundtrack-project kan worden uitgebreid met andere creatieve uitingen.

Je kunt er ook voor kiezen om je op een bepaalde periode te richten, of op het leven dat je met iemand deelde; de herinneringen aan een bepaald persoon. Om nog eens terug te blikken, de periode te verwerken en af te sluiten of als kostbare herinnering te bewaren.